Menukort

Åbningstider:

Søndag – Torsdag 10.00- ca. 21.00
Fredag-Lørdag 10.00- ca. 22.00

(Køkkenet lukker 30 min før.)

Nohr’s Grill

Oksefilet
Ca. 220 g grillet oksefilet, garniture, ovnbagte kartofler.
Vælg mellem: bearnaise, whisky eller pebersauce.

189.-

Kyllingefilet
Ca. 200 g grillet kyllingefilet, garniture, serveres med salat, ovnbagte kartofler og whiskysauce.

149.-

Oksemørbrad
Ca. 200 g oksemørbrad, garniture, serveres med salat og ovnbagte kartofler.
Vælg mellem: bearnaise, whisky eller pebersauce.

269.-

Ribeye
Ca 250 gram Ribeye serveres med garniture, ovnbagte kartofler. Vælg mellem: Bearnaise, Whisky eller pebersauce.

259.-

Hakkebøf
Hakkebøf af oksefars, serveres med stegte løg, ovnbagte kartofler og pebersauce.

139.-

Spareribs
500 g spareribs, garniture, serveres med kartoffelbåde og barbecuesauce.

169.-

Bøfsandwich
Med 200 g grillbøf, rå løg, ristede løg, agurkesalat,
rødbeder, brunsovs, ketchup, remoulade.

119.-

Stjerneskud
Den klassiske stjerneskud, med 2 stegte rødspættefiletter,
rejer, kaviar, asparges, æg og dressing.

159.-

Laksesteak
Laksefilet grillet på kulgrill, serveres med ovnbagte kartofler, garniture og sauce.

189.-

*Der tages forbehold for tastefejl.